Eräkokki-kerho
Ruoan ja herkkujen valmistusta leiritulen äärellä
LuLu -hankkeen eräkokkikerhossa valmistimme monipuolisia ruokia ja makeisia leiritulen ääressä!
Tarkoitus oli opetella uusia herkullisia reseptejä, oppia valmistamaan ruokaa tulella ja nauttia luonnon sylistä. Kerhossa valmistimme ruokia erilaisista raaka-aineista, joista osa kerättiin itse luonnosta. Kerhossa opeteltiin myös vaellukselle hyödyllisia reseptejä.
Eräkokkien menut
- Mutakakkua appelsiinikuoressa
- Pyttipannu ja suklaabanaani
- Lätyt ja sienestys
- Suppilovahverokeitto ja rieska a la Sussu
- Toast ja kalastus (Opettelimme tulentekoa mm. tuluksilla)
- Lohi medaljonki, yrttivoi, uuniperuna ja kaurapaistos
- Tortilla ja suklaakiisseli (Opettelimme kiehisten valmistusta)
- Pasta Bolognese, Foccacia ja Croissant
- Pizza ja talvijäätelö
Kerhon päätteksi kutsuimme vanhemmat mukaan eräkokkailemaan ja valmistimme kunnon juhla aterian.