Luovasti Luonnossa -hanke

Mikä on Luovasti Luonnossa -hanke?

Luovasti Luonnossa eli tuttavallisemmin LuLu-hanke on Rieska-Leaderin⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ tukema, eri ikäisten luontosuhteen vahvistamiseen keskittyvä hanke.

Hankkeen tavoitteina ovat lasten, nuorten sekä perheiden... 

  • luontosuhteen vahvistaminen, 
  • lähiympäristön ymmärtäminen ja arvostus sekä 
  • sukupolvien välisten kohtaamisten mahdollistaminen. 

Tarkoituksena on tuoda mielekästä tekemistä nuorille heidän omalla kotiseudullaan. Hankkeessa lisätään yhteisöllisyyttä ja tekemisen kulttuuria alueella.

LuLu-hankeessa pyritään aktivoimaan nuoria järjestämään toimintaa ja tapahtumia omalla kotiseudulla. Toiminnan ja aktiviteettien suunnittelu ja toteutus kehittävät nuorten työelämäntaitoja ja valmiuksia oman luontotoimintaan liittyvän yrityksen perustamiseen.

Hankkeen toimintaa voit seurata Ylivieskan 4H-yhdistyksen somekanavien kautta. Menneistä tapahtumista voit käydä kurkkaamassa mitä kaikkea hanke toteutti vuoden aikana.

Hanke aloitti toimintansa 16.5.2022 ja päättää aktiivisen kautensa 12.5.2023. Hanke jatkuu syyskuulle 2023 asti projektipäällikön panoksella.

Lue hankkeen toimintakertomus 

Hankkeeseen liittyvissä kysymyksissä voit 15.5 alkaen olla yhteydessä 4H toiminnanjohtajaan, Maarit Rauhalaan ylivieska@4h.fi tai toiminnanohjaajaan, Virpi Muikkuun virpi.muikku@4h.fi