Eräkokki-kerho

Ruoan ja herkkujen valmistusta leiritulen äärellä

LuLu -hankkeen eräkokkikerhossa valmistimme monipuolisia ruokia ja makeisia leiritulen ääressä!

Tarkoitus oli opetella uusia herkullisia reseptejä, oppia valmistamaan ruokaa tulella ja nauttia luonnon sylistä. Kerhossa valmistimme ruokia erilaisista raaka-aineista, joista osa kerättiin itse luonnosta. Kerhossa opeteltiin myös vaellukselle hyödyllisia reseptejä.

Eräkokkien menut

  • Mutakakkua appelsiinikuoressa
  • Pyttipannu ja suklaabanaani
  • Lätyt ja sienestys
  • Suppilovahverokeitto ja rieska a la Sussu
  • Toast ja kalastus (Opettelimme tulentekoa mm. tuluksilla)
  • Lohi medaljonki, yrttivoi, uuniperuna ja kaurapaistos
  • Tortilla ja suklaakiisseli (Opettelimme kiehisten valmistusta)
  • Pasta Bolognese, Foccacia ja Croissant
  • Pizza ja talvijäätelö

Kerhon päätteksi kutsuimme vanhemmat mukaan eräkokkailemaan ja valmistimme kunnon juhla aterian.