Nuorille

 

Meille voit hakea töihin joko kerhonohjaajaksi tai työpalvelunuoreksi.


Kerhonohjaajaksi

Oletko innostunut, vastuuntuntoinen ja tulet toimeen lasten kanssa? Kerhonohaajana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan omia ideoitasi esikoulu -  6 luokkalaisille lapsille. Sinun tehtäviisi kuuluu kerhojen toiminnan suunnittelu, toteutus ja ohjaus sekä kerhonohjaajien palavereihin osallistuminen. Tällä hetkellä meillä toimii mm. erilaisia monitoimikerhoja, kokkikerhoja ja lemmikkikerho. Voit myös tuoda esiin omia kerhoideoitasi. Jos olet esim. ratsastustaitoinen, heppakerhon vetäminen voisi olla sinun juttusi.  Jos olet taiteellinen, piirrustus- tai muun taidekerhon vetäminen voisi olla juuri sinulle tarkoitettu.

Kerhot toimivat kerran viikossa, joten sinulla jää hyvin aikaa myös opiskeluille ja harrastuksille. Kerhonohjaajan tulee olla vähintään 14-vuotias, mutta toivotamme ilomielin tervetulleeksi myös täysi-ikäiset ohjaajat. Opiskelevat hyötyvät kerhonohjauksesta siten, että he voivat saada koulusta hyväksilukuja/opintopisteitä. Kerhonohjaajana sinulle maksetaan ohjauspalkkio.

 

Työpalvelunuoreksi

Jos olet luotettava, auttamisenhaluinen ja ahkera, työpalvelu voi olla sinun juttusi. Työpalvelunuoret suorittavat asiakkaiden tilaamaa työtä heidän kotonaan. Työ voi olla esim. siivoamista, haravointia, lumenluontia, lastenhoitoa tai kaupassakäyntiä. Työ voi olla kertaluonteista tai pidempiaikaista asiakkaan toiveiden mukaan.

Työpalvelunuoren tulee olla vähintään 14-vuotias. Palkka määräytyy voimassa olevan kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Työssäoppimaan

Meille voit tulla myös työssäoppimisjaksolle, mikäli olet reipas, ahkera ja tulet ihmisten kanssa toimeen. Opit uutta mukavassa ja iloisessa työympäristössä joka päivä. Työtehtäviisi voi kuulua mm. ryhmänohjausta kerhoissa, tapahtumien järjestämistä sekä kurssien ideointia.

 

KIINNOSTUITKO?
Hakemuksen voit täyttää Täytä työhakemus - kohdasta