Haetaan kerhonohjaajia toimintakaudelle syksy 2017 - kevät 2018

4.8.2017

Oletko idearikas ja innostava lastenohjaaja? Tykkäätkö tehdä käsitöitä tai seikkailla luonnossa? Kokkailetko mielelläsi tai onko leipominen harrastuksesi? Onko sinun juttusi valokuvaus tai media? Onko sinulla kenties joku muu taito, jota haluaisit opettaa myös lapsille?

Ylivieskan 4H-yhdistys etsii kerhonohjaajia toimintakaudelle syksy 2017 - kevät 2018.

Kerhonohjaajana vedät itsenäisesti viikoittain toistuvaa kerhotoimintaa. Kerhojen teemoihin pääset itse vaikuttamaan oman osaamisesi ja kiinnostuksiesi kautta. Kerhonohjaajana toimit itsenäisesi 4H arvojen mukaan.

Kerhojen kokooontumisaikataulu voidaan sopia vetäjän omien aikataulujen mukaan, näin ollen tehtävä sopii hyvin esim. opiskelijoille tai toisen työn oheen. Pääsääntöisesti kerhot on järjestetty ilta-aikaan mutta myös viikonloppukerhot ovat mahdollisia. Palkka on 10€/tunti.

Edellytämme intoa ohjaustyöhön, vastuullisuutta sekä itsenäistä ja innostunutta työotetta! Kerhoja järjestetään Ylivieskan keskustassa sekä sivukylillä! Syksyn kerhot alkavat syyskuun alussa ja kerhonohjaajien paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Jätä vapaamuotoinen työhakemus sähköpostilla osoitteeseen ylivieska@4h.fi